Storitve

Privoščite si čas zase.

Vacuslim 48  NOVO V PONUDBI

Vacuslim 48 je nova, hitra in učinkovita metoda za oblikovanje postave in izgubo maščobe. Maščoba v telesu je prisotna v trdnem stanju. Vacuslim 48 efektivno deluje po nanosu kreme za uničevanje maščob in nanosu kreme za učvrstitev. Učinek je zmanjšanje obsega telesa, izboljšanje tonusa ter videza kože. Kremi nanesemo na telo, oblečemo v vrečo in z vakuumskim sesalnikom ustvarimo popoln vakuum, kjer dosežemo učinek savne ali vakumske presoterapije.

Preberi več...

Maderoterapija

Maderoterapija je posebna tehnika anticelulitne masaže, ki se izvaja s posebej oblikovanimi valerji. Bistvo te masaže je stimulacija limfne drenaže, ki je pomemben korak v boji proti trdovratnemu celulitu.  Z maderoterapijo dosežemo razstrupljanje telesa in sprostimo napotost celega telesa. Priporočamo jo vsem, ki se želijo znebiti celulita na stegnih, bokih, trebuhu, ledvenemu delu in viseče kože na nadlahti.

Preberi več...

Depilacija

Nič več britja na dva dni, nič več pikanja takoj naslednji dan in nič več občutljive kože po britju. Dva dni pred depilacijo priporočamo izvedbo pilinga za telo, saj s tem omogočimo, da se manjše vraščene dlačice med depilacijo odstranijo. Za nosečnice in občutljive predele vam vsekakor predlagamo Lycon depilacijo.

Izvajamo dve tehniki depiliranja:
1. S trakom in vosek z valjčkom.
2. Z nizkotemperaturnim voskom brez traku, Lycon depilacija.

Preberi več

Oblikovanje telesa

S tretmaji oblikovanja telesa  zmanjšujmo volumen maščobnih oblog in celulit. Namenjeni so vsem, ki: bi radi učvrstili svojo kožo, si želijo zmanjšati obseg bokov, trebuha, stegen in zadnjice, si želijo znebiti viseče kože na nadlahti, si želijo zmanjšati celulit, si želijo izboljšati svojo postavo, si želijo izboljšati samopodobo in dvigniti samozavest, si želijo telo oblikovati z varnim in nebolečim posegom.

Preberi več...

Nega rok

Ker ljudje radi gledamo pod prste, lahko rečemo, da so naše roke poleg obraza najbolj izpostavljen del telesa. Naj ljudje opazijo na vaših rokah negovano kožo in lepe nohte. Pri manikuri je osnovno pravilo, da morajo biti nohti vedno zaščiteni z vseh strani. S tem preprečimo, da bi vlaga prihajala do nohta, ker bi s tem lahko postal suh, se poškodoval ali pa se začel cepiti.

Preberi več...

Nega obraza

Nega obraza je zelo pomembna za lepo kožo. Z njo omilimo gubice, jo nahranimo, sčistimo odmrlih celic, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj.  Nega obraza vpliva na sprostitev in umiritev celotnega telesa. Uporabljamo priznano kozmetiko Biodroga, ki jo prilagodimo tipu vaše kože.

Preberi več...

Nega nog

Noge nas nosijo celo življenje in včasih so nas primorane nositi tudi v nepravilni obutvi, prenesti nesreče, udarce.. . Zato si zaslužijo več nege in pozornosti. S skrbnostjo se lahko vsak človek izogne bolečim stopalom, kar ugodno vpliva na počutje celotnega telesa.

Preberi več...

Masaža

Dotik je del našega izražanja, zato z masažo lahko celostno pripomoremo k izboljšanju splošnega počutja, saj sprošča mišice, izboljšuje krvni pretok in umirja živčni sistem.  Za boljše počutje, sprostitev mišic in odpravo bolečih vozličkov se masaža na začetku priporoča enkrat tedensko,…

Preberi več...

Aromaterapija z doTERRO in masažo

Aromaterapija je masaža, kjer se uporablja bazno masažno olje skupaj z eteričnimi olji. Naravna eterična olja vplivajo na naše psihično in fizično počutje. S svojimi vonji nas pomirijo in sprostijo, nekatera pa tudi poživljajo in prebujajo.  Aromaterpevtska masaža ali aroma masaža  nas fizično in psihično razbremeni vsakdanjega stresa in težav na določenem predelu telesa.

Preberi več...

Podaljševanje trepalnic

Si želite dolgih, lepih in ukrivljenih trepalnic? Ali si želite, da bi se lahko sproščeno ukvarjali s športom in ob tem ohranili urejen videz? Se želite zbuditi urejeni?

Podaljševanje trepalnic je način, s katerim si boste na popolnoma varen in zdravju neškodljiv način zagotovili daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice.

Preberi več...

Ličenje

Uporabljamo mineralna ličila Everyday Minerals, ki je sinonim za naravno in vegansko kozmetiko.

Leta 2006 ustanovljena znamka je v zadnjih letih dobesedno eksplodirala na svetovnem trgu z mineralnimi senčili, pudri, olji za obraz in čopiči.

Preberi več...