DIODNI LASER, tehnologije ALMA Titanium Soprano

Naša nova pridobitev je vrhunski DIODNI laser s tehnologijo najsodobnejšega laserja ALMA, Titanium Soprano (1064,808,755 nm) za odstranjevanje dlak.

LASER je kratica za ojačitev svetlobe s spodbujanim sevanjem valovanja (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation)

Laser oddaja energijo treh različnih valovnih dolžin ozkega spektra. Lahko bi rekli, da gre za tri različne laserje, združene v eno samo  napravo, saj oddaja energijo valovnih dolžin 755 nm (Alex),ima najboljšo absorbcijo v pigmentu dlake, zato je učinkovit pri svetlih dlakah,  808 nm (Dioda) učinkovit pri svetli koži in temnih dlakah (najpogostejši primeri pri nas),  in 1064 nm (Nd-Yag), primeren za odstranjevanje dlak na temnejši polti. Zaradi dobre prodornosti uniči globlje ležeče dlačne mešičke (pazduhe, intimni del).

Laser združuje najboljše lastnosti posameznih laserjev na tržišču s ciljem, da kar najbolj učinkovito odstrani dlake na vašem telesu.

Ta tehnologija dopušča krajše, a močnejše laserske pulze – za uporabnika pa to pomeni vidne rezultate že po prvem tretmaju, hkrati pa tudi časovno krajše tretmaje. Epilacija z laserjem je varna, hitra in neboleča, saj ima kontaktno hlajenje, kar omogoča udobnejši in bolj varen tretma, rezultati so na račun tega še boljši, saj je omogočeno uporabljati višjo energijo. Primeren je za vse tipe kože, zato metodo laserskega odstranjevanja dlak  lahko izvajamo tudi čez poletje.

Laserski sistem je klinično dokazano učinkovit.

Kako deluje?:

Svetloba, ki jo oddajajo diode laserja, se v dlaki pretvori v toploto, ki deluje na dlačni folikel. Toplotno delovanje povzroči, da se rast dlake ustavi. Tehnika hitrega premikanja sonde po tretiranem področju zagotavlja popolno prekrivanje in tako nobena dlačica ni izpuščena. Pri uporabi Soprano Titanium tehnologije se povrhnjica oz epidermis ves čas hladi, v podkožju oz dermisu, kjer so lasni mešički, pa se počasi akumulira toplota.
Laserska svetloba deluje na dlake le v anageni fazi, to je faza rasti dlake, zato si tretmaji sledijo v razmiku od 4 do 6 tednov.
Tako se ponovitve izvajajo na 4 tedne pri hitro rastočih dlakah, na primer na obrazu (dlake nad zgornjo ustnico, brada), pod pazduhami in na bikini predelu. Ostali predeli (noge, ramena, hrbet, prsi, trebuh) se izvajajo na 6 tednov, ker je na tukaj rast dlak počasnejša.
Diodni laser vpilva tudi na vraščene dlake.
Potrebno je od 4-6 tretmajev, da ujamemo vse dlake v fazi rasti., odvisno od prdela, barve kože in barve dlake. Na predelu obraza je potrebnih nekaj tretmajev več kot na ostalih predelih, ker so ponavadi tam prisotne tudi svetle dlačice.
Ker pa se naša koža obnavlja, se prav tako lahko obnovi tudi dlačni folikel, zato lahko nekatere dlačice ponovno zrastejo, vam svetujemo en obnovitveni tretma enkrat na leto.

Laser združuje najboljše lastnosti posameznih laserjev na tržišču s ciljem, da kar najbolj učinkovito odstrani dlake na vašem telesu.

Kontraindikacije:

Možni stranski učinki

1) Ljudje, ki so bili pred kratkim izpostavljeni sončni svetlobi in še bodo
2) Ljudje s fotosenzitivno kožo in tisti, ki so uporabljali fotosenzitivna zdravila
3) Tisti, ki so pred kratkim jemali izotretinoin
4) Nosečnice dojenje
5) Bolniki s hudo sladkorno boleznijo, hipertenzijo in srčnimi boleznimi
6) Tisti z anamnezo keloidov
7) Bolniki s sumom na kožnega raka
8) Obstajajo bolniki z visokimi pričakovanji, bolniki z duševnimi motnjami
9) Bolniki z okužbo kože na mestu zdravljenja
10) Če uorabljate hormonsko kozmetiko
11) Močno posončena koža

Pri nakupu 4ih tretmajev, vam DVA PODARIMO. Študentje imajo še dodatni 10% popust.