Aromaterapija z doTERRO in masaža

Miren in intimen prostor za vas!

Aromaterapija je masaža, kjer se uporablja bazno masažno olje skupaj z eteričnimi olji. Naravna eterična olja vplivajo na naše psihično in fizično počutje. S svojimi vonji nas pomirijo in sprostijo, nekatera pa tudi poživljajo in prebujajo.  Aromaterpevtska masaža ali aroma masaža  nas popolnoma razbremeni vsakdanjega stresa in težav na določenih predelih telesa.

Koža je naš največji organ in vse kar vtiramo vanjo, prehaja tudi v naše telo. Uporabljamo doTERRINA eterična olja, ki so certificirano čista terapevtska eterična olja, kar jim potrjuje certifikat CPTG (kratica za Certified Pure Therapeutic Grade). So čiste, naravne in aromatične sestavine, pazljivo pridobljene iz rastlin. doTERRA olja ne vsebujejo polnil in sintetičnih dodatkov, s katerimi bi lahko redčili aktivne kvalitete eteričnega olja. Ne vsebujejo pesticidov in drugih kemijskih dodatkov.

Z njihovo pomočjo lahko pretežno sami poskrbimo za zdravje in odpornost, dobro kondicijo telesa, čist dom, dvig razpoloženja, pomiritev ter na ta način zmanjšamo in prekinemo vnos vse številčnejših škodljivih kemikalij v telo in dom.